You are currently viewing 4 tips til at få et moderne og flot bryggers

4 tips til at få et moderne og flot bryggers

Der ses i dag en tendens i de danske hjem. Og det er noget, der gør sig gældende, når det kommer til drømmen om et bryggers.

Frem for at skulle fylde for eksempel badeværelset med vasketøj og andre ting, der hører sig til i et bryggers, synes det nemlig mere smart at have et rum, der udelukkende er tilegnet disse.

Find alt til et moderne og flot bryggers online hos AUBO

Derfor er der i dag også mange, der drømmer om et moderne og flot bryggers, som ikke blot er et rum døren lukkes til, men som også er et sted, hvor det er rart at være. Også taget i betragtning, at det især i de større familier er et sted, hvor der bruges meget tid.

Er det noget du kan nikke genkendende til?

Så får du herunder 4 tips til at få et både moderne og flot bryggers, som du blandt andet kan finde online på en side som; https://aubo.dk/. Her finder du nemlig AUBO køkken, bad, bryggers og garderobe til ethvert hjem.

1. Vælg praktiske og flotte elementer til dit nye bryggers

For det første bør du tænke på de elementer, der er i rummet. Mange bruger tit hylder, og de kan hurtigt komme til at se rodede og uoverskuelige ud.

Derfor får du straks et mere stilrent look, hvis du vælger at gøre brug af for eksempel skabe og skuffer, i hvilke du kan gemme de forskellige og kedelige ting væk.

2. Sørg for, at ergonomien er i orden

For det andet skal du tænke på ergonomien. Mange af os er vante til, vi skal helt ned til gulvet for at kunne fylde noget i vores vaskemaskine og tørretumbler, og på sigt er det noget, der kan give gener og endda skader i kroppen – især ryggen.

Derfor er det også en fordel, at du sørger for, at dine valgte elementer kommer op i en højde, der gør det muligt for dig at stå oprejst, når du for eksempel skal fylde vaskemaskinen, tømme tørretumblerne eller lige dit rene tøj sammen.

3. Udnyt alt den plads som er i det ofte lille rum 

Tænk også gerne i pladsen. Ofte er der mere, der kan placeres i et bryggers, end vi er klar over. Og derfor kan det pludselig blive et multifunktionelt rum.

Udnyt derfor den plads der er, så du for eksempel også kan gemme vintertøj væk i sommermånederne, få plads til at gøre fiskegrejet rent, eller andet der synes relevant for den måde, I lever livet på i jeres hjem.

4. Dit bryggers bør ses i tråd med den resterende stil i hjemmet

Sidst men ikke mindst bør du vælge elementer, der går i tråd med den resterede indretning, der findes i dit hjem.

Bruger du lyse elementer i for eksempel køkkenet og badeværelset, bør det fortætte i bryggerset. På den måde bliver rummet en integreret del af hjemmet, og der skabes en rød tråd, som giver masser af ro til øjet.