You are currently viewing Billigt rullegræs leveret lige til døren

Billigt rullegræs leveret lige til døren

Har du haft gang i ting og sager i din have og er det blevet tid til at anlægge en fin græsplæne, så kan det være at du tøver lidt over at vide at det godt kan tage noget tid før du har den flotte græsplæne, hvis du begynder at så nu. Men har du overvejet rullegræs?

Det behøver ikke at koste meget at slippe for en lang ventetid

Rullegræs er egentlig det samme som almindeligt græs. Den eneste forskel er at det allerede er vokset op fra jorden og har sat nogle flotte tætte rødder under overfladen, så med rullegræs kan du slippe for rigtig meget ventetid, før at du har en pæn græsplæne.

Det er som regel sådan at man bare gerne vil have en grøn plæne med det samme at man er klar til at få sådan en. Det er svært at fremme væksten af almindelig sået græsplæne og selv om man sørger for at vande og gøde i korrekte mængder, så kan det ikke hamle op med den smarte løsning i form af at anlægge rullegræs i stedet.

At man kan undgå en vis ventetid på at få den flotte plæne man gerne vil have i en fart, er også den største grund til at der er flere og flere der vælger at anlægge en græsplæne baseret på rullegræs. Det er ikke at snyde, men ganske enkelt bare mere smart og så behøver det faktisk heller ikke at koste så meget mere at lægge en plæne med rullegræs.

Få leveret dit rullegræs lige til døren

Hvis du selv vælger at afhente rullegræs til din plæne, så er det ikke noget der er det letteste medmindre at du har en meget lille plæne. Rullegræsset kommer nemlig med rødder og er en form for måtte. Dette vejer en del og det kan derfor være en rigtig god idé at få leveret lige til døren.

Hvis der er tale om at rullegræsset skal lægges omme i baghaven og der ikke er mulighed for at komme i nærheden af aflæsningsstedet med en lastbil, er der ikke grund til at tøve over denne løsning, for med de rigtige maskiner fra din leverandør kommer rullegræsset alligevel til at blive placeret så tæt på området hvor græsset skal anlægges som muligt.

Det er vigtigt at du ikke venter for længe med at rulle dit rullegræs ud, når du modtager det, da det let kan visne. Du kan derfor med fordel vande pallen med rullegræsset, hvis du ved der kommer til at gå en halv dags tid før at du får muligheden for at lægge græsset.