You are currently viewing Bor du i Nordsjælland, og trænger boligen til en ordentlig renovering? Så se med her!

Bor du i Nordsjælland, og trænger boligen til en ordentlig renovering? Så se med her!

Renovering af din bolig behøver ikke at være hverken uoverskuelig eller tage oceaner af din tid. Hvis du får hjælp til projektet af en professionel totalentreprenør, behøver du kun at rette ønsker og spørgsmål til én person, der så sørger for at føre dine drømme ud i livet.

De færreste har mod på selv at kaste sig ud i en omfattende renovering af huset eller lejligheden. Og dem der gør det alligevel, støder hurtigt på problemer, de måske ikke er uddannet til at håndtere.

Det kan være vandforsyning, elektriske installationer eller utætte vinduer, der ikke er så ligetil at ordne. Og derfor kan det være en god idé at få hjælp. Med en totalentreprise i Nordsjælland, gør du det nemmere for dig selv.

Spar tid og besvær

En totalentreprenør er kort fortalt en erfaren projektleder, der holder styr på din renovering. Han eller hun sørger for, at de rette fagpersoner bliver sat på de rigtige arbejdsopgaver og i den rigtige rækkefølge.

Du kan trygt overlade de besværlige detaljer til en erfaren leder, der sørger for, at renoveringen bliver færdig så hurtigt, som det kan lade sig gøre, mens alt foregår rigtigt ifølge love og retningslinjer. Det kræver blot, at du tager de vigtige indledende samtaler, hvor du skal fremsætte dine ønsker og budget.

Hvad holder totalentreprenøren styr på?

Med en projektleder på opgaven sørger han eller hun for meget mere end at koordinere håndværkernes arbejde. For ofte bliver et byggeprojekt mere omfattende, når først du går i gang med det.

  • Holder sig til den aftalte pris – Ikke noget med uforudsete regninger, hvor du pludselig ikke ved, om du er blevet snydt eller ej. Totalentreprenøren sørger for, at projektet holdes inden for den aftalte pris, og hvis der er ændringer, får du besked med det samme.
  • Kun én faktura – Du behøver ikke betale regninger til alle de forskellige fagpersoner, der har arbejdet på din bolig. I stedet skal du kun sørge for at betale totalentreprenøren, og så sørger han eller hun for, at håndværkerne får deres betaling.
  • Henvend dig til én person – Det er ikke nødvendigt at gemme alverdens telefonnumre i mobilen i forbindelse med din renovering. Alle spørgsmål, store som små, er din entreprenør klar til at hjælpe dig med. Samtidig tager han eller hun også dialogen med håndværkerne, hvis noget ikke er i orden.
  • Giver dig overblik og ro – Projektet bliver overskueligt med en detaljeret plan for, hvad der skal gøres hvornår. På den måde har du et helt andet overblik, end hvis du selv skulle sørge for alting.

Så hyr en totalentreprenør, og byg om med ro i maven.