You are currently viewing Derfor skal du have et alarmsystem i dit hjem

Derfor skal du have et alarmsystem i dit hjem

Der findes ikke noget værre, end at komme hjem til et hus eller en lejlighed, hvor der har været indbrud. Ikke alene kan der være sket skader på ens ejendom, og ens ejendele kan være blevet stjålet, men det er også ubehageligt at vide og tænke på, at der har rendt fremmede mennesker rundt i ens private bolig. Der er heldigvis meget du selv kan gøre, for at sikre dig mod indbrud. Det bedste du kan gøre, er at anskaffe dig et alarmsystem. Her er 5 gode grunde til, hvorfor du bør investere i et alarmsystem til dit hjem.

Få nemmere hjælp af forsikringsselskabet

Hvis du har haft indbrud, og har et godkendt alarmsystem fra fx Sikring Nord, er det typisk langt nemmere at få hjælp af forsikringsselskabet til at dække skader og stjålne ejendele. Det skyldes bl.a. at alarmsystemet kan bevise, at der har været indbrud og hvordan indbruddet er opstået.

Beskytter dig mod røg og brand

Et alarmsystem er ikke kun til for at afskrække potentielle indbrudstyve. Det er også til for at beskytte dig og din familie mod brand og røg. De fleste alarmsystemer består nemlig også af en lang række røg- og brandalarmer, som sørger for at eventuel ildebrand bliver opdaget, så du og din familie bliver advaret og kan nå at komme ud af ejendommen i tide.

Forhindre indbrud og ubudne gæster

Den væsentligste årsag til at få et alarmsystem er naturligvis, at det minimerer risikoen for indbrud og ubudne gæster. Det gør det først og fremmest alene ved at være der – et alarmsystem skræmmer nemlig de fleste indbrudstyve væk, bare fordi det er der. De fleste indbrudstyve foretrækker at bryde ind i ejendomme, som har en ringe beskyttelse. Har du et godt alarmsystem, er det derfor meget sandsynligt, at en potentiel indbrudstyv vil gå uden om dit hus.

Beskytter hele din ejendom

En anden fordel ved et alarmsystem er, at systemet ikke kun beskytter din bolig, men hele din ejendom. Det vil sige, at hvis du har et skur, en garage eller et udhus, kan du også beskytte disse med et alarmsystem. Mange alarmsystemer virker nemlig også udendørs. Du kan derfor sagtens sætte både kameraer, sirener mm. op udenfor også.

Hjælper med at opklare indbruddet

De fleste alarmsystemer er udstyret med et eller flere kameraer, og kan derfor hjælpe politiet med at opklare indbruddet, hvis uheldet skulle være ude.