You are currently viewing Få styr på redskaberne til dit malerfirma

Få styr på redskaberne til dit malerfirma

Har du et malerfirma, som du skal på indkøb til? Så kan du herunder læse nogle gode bud på grej som rullestilladser og pensler, du og dine medarbejdere kan gøre brug af i arbejdsdagen.

Stiger og stilladser

Som maler kommer man nok ikke udenom, at man skal arbejde i højden. Derfor kan det være praktisk at have et rullestillads liggende på lageret, som kan transporteres ud til den pågældende kunde. Hvis du ikke vil investere i et rullestillads – måske fordi det kun er en håndfuld opgaver, det er nødvendigt til, så kan du i stedet vælge at leje et til de projekter, I måtte have. Lej rullestillads til arbejde ind- og udendørs her.

Derudover kan du også få fat på stiger, som kommer i forskellige højder. Det kan f.eks. være trappestiger eller malerstiger, som dine medarbejdere kan have med i firmabilen.

Et udvalg af udstyr til malerarbejdet

Det er næsten ikke til at undvære. Malerværktøj altså. Derfor er det en god idé at sørge for, at du selv eller dine medarbejdere har lige, hvad de skal bruge til firmaets forskellige projekter. Der er et stort marked at gå på opdagelse på, når det kommer til malerudstyr. Og det er smart at have fat i det vigtigste, så man er klædt på til at komme på besøg hos kunderne.

Få derfor fat i et udvalg af f.eks.:

  • Malerpensler i forskellige størrelser
  • Malerruller, som kan dække store overflader
  • Sandpapir
  • Maling, malebakker og malingspind
  • Tapetklister
  • Spartler
  • Afdækning, klude og meget andet efter behov.

På den måde kan det være få ting, der skal købes ind til hver kunde, fordi I har basisredskaberne i orden.

Hold orden i firmabilen

En firmabil kan rumme mange redskaber, som er nødvendige at have med sig fra a til b. Udstyr derfor jeres firmabiler med f.eks. ovenstående udstyr, så det kommer med på farten. Men rullestilladset kan fylde, og redskaberne rode, hvis der ikke bliver sørget for en struktur. Derfor kan du indrette firmabilerne med hylder eller et reolsystem, hvor alt har sin plads.

Det kan være en god idé at sørge for, at nogle ting kan hænges op eller spændes fast under transporten. Hvis det skal være helt på plads, så kan du skrive på nogle skilte, hvad der hører til hvor – på den måde skaber det også et overblik over, om der er noget, der mangler på sin faste plads.