You are currently viewing Har du ikke plads til alt? Lej et depotrum

Har du ikke plads til alt? Lej et depotrum

Har du besluttet at rykke teltpælene op for at flytte fra provins til storby, så er du nok indstillet på at leve med mere trange pladsforhold, end du er vant til. Bl.a. skal du sortere ud i dine møbler, hvor du nok ender med at måtte afhænde mange af dem til genbrugsbutikker eller – hvis de har værdi – sælge dem på auktion et sted. Ønsker du ikke at skaffe dig af med dine ting? Så lej depotrum til dem.

Lej depotrum til opmagasinering

Det kan jo være, du på et tidspunkt flytter igen – måske fra lejlighed til villa – og får plads til mormors klaver eller farfars gamle chatol. Indtil den tid oprinder, kan du betale for opmagasinering af tingene på et opbevaringsdepot. Inde i de større byer får du ikke svært ved at finde steder, hvor du kan leje et privat depotrum, der er aflåst, og som du kan få adgang til med en udleveret, personlig nøglebrik.

Er et depotrum tempereret?

Nu er det vigtigt at opmagasinere dine ting et sted, hvor der er styr på sikkerheden. Ud over at dine ting skal være aflåst, skal der også være videoovervågning og vagter til stede. Men når du leder efter depotrum, er det også vigtigt at vide, om dine ting står i opvarmede rum, så du ikke vender tilbage efter nogle måneder og må konstatere, at der er sket fugtskader. Hvad skal du ellers have in mente?

Hvad gør du, hvis du ikke har plads til en trailer?

Ligesom det at flytte fra land til by kan betyde, at du går fra at have meget plads til opbevaring af dine ting til at have mindre plads, kan du også regne med at få sværere ved at parkere din bil. Og det at finde plads til parkering af trailer i et tæt bebygget boligområde kan være meget svært. Når du skal have hentet dine ting fra depotet igen, er det derfor rart at kunne leje en trailer til flytningen.

Kan du leje en trailer samme sted, som dine ting opmagasineres?

Måske er det muligt at leje trailer samme sted, som du får dine ting opmagasineret, så du ikke får de store kvaler ved at flytte dine ejendele fra eller til et depotrum. Muligheden for at gøre dette er altså noget, du kan have for øje, når at du leder efter det rette sted at få dine ting midlertidigt lagret.