You are currently viewing Har du styr på snerydningen på arbejdspladsen?

Har du styr på snerydningen på arbejdspladsen?

Er det dig der har ansvaret for snerydningen på arbejdspladsen, så kan du få tjekket det punkt på listen med ansvarsområder af nu.

Når vi glemmer det vi skulle huske

Ofte har sneen det med at falde, når vi mindst venter det. Det er ligesom kendetegnet for det danske klima, at der ikke er noget man virkelig kan regne med, på trods af at meteorologerne har meldt en prognose ud. Derfor bør du også bare få styr på det område, hvis det er dig der har ansvaret for snerydningen på din arbejdsplads.

Vi har alle en tendens til at huske os selv på, at der er noget vi skal huske på et tidspunkt ud i fremtiden. Når vi så skal huske det, som vi har gjort os umage med at huske engang, så er det ikke længere noget vi erindrer og så er det at det sker, at man pludselig står og skal slukke ildebrande, der kom ud af det blå, eller at man skal til at skovle sne, når man mindst har tid.

En videoblog hvor det handler om sne 365 dage om året

Sneuniverset er en videoblog, hvor du kan få et indblik i en hverdag for en snerydder, for selv hvis det ikke sner, så er Snevagten A/S stadig på vagt – også i sommerens varme. I Sneuniverset er man hele tiden forberedt på den første sne.

For at undgå at du selv skal til at lave lappeløsninger på pludselige begivenheder, så bør du også tage et kig på hvordan du forbereder dig bedst muligt ligesom Snevagten A/S. De kan hjælpe dig med at være helt klar til når det store læs sne kommer væltende.

Undgå at skulle ud og skovle sne, når du mindst har tiden

Det sker aldrig belejligt, når sneen kommer væltende og man selv står for at skulle skovle den væk. Det gør dog ikke det mindre vigtigt at sørge for at sneen bliver fjernet, for det kan hurtigt komme til at koste skader, hvis det er glat og ufarbart.

Snevagten A/S sørger for at hjælpe dig igennem vinteren, fra den første sne falder til foråret atter kigger frem. Det kan være med til at lette meget fra dine egne skuldre og du kan i stedet finde en tryghed i, at det nok skal blive klaret, alt imens du arbejder med det du er bedst til.

Når du vælger at bruge et professionelt snerydningsfirma som Snevagten A/S til at påtage sig opgaven, så råder de over de helt rigtige maskiner til at udføre opgaven for dig. Det gør at du sparer dine penge fordi de sparer på deres tid.