You are currently viewing Leder du efter byggegrunde i Østjylland?

Leder du efter byggegrunde i Østjylland?

Der er rift om byggegrundene i Østjylland – men herunder får du tips til, hvor der stadig er ledige grunde

Det er blevet ekstremt populært at starte forfra og bygge et nyt hus helt fra bunden. Forklaringen på dette kan findes mange steder, men én af årsagerne til denne udvikling er, at nybyggede huse giver mulighed for at designe huset fuldstændig efter ens egne ønsker. Huset kan bygges efter lige de mål og materialer, der passer til dine behov. Det er en stor fordel i forhold til ældre huse, hvor man ofte er nødt til at gå på kompromis med enten antallet af kvadratmeter, plantegningen eller valget af materialer. Med et nybygget hus kan du få et hus lige efter dit hoved.

Men fordi det er blevet så populært at bygge eget hus, betyder det også, at kampen om byggegrundene er meget konkurrencepræget. Da Danmark er et lille land, og en stor del af arealet allerede er bebygget, er det svært at finde nye udstykninger, der egner sig som nyt boligområde.

De fleste nybyggere har et ønske om, at byggegrunden både skal ligge naturskønt, tæt på offentlig transport og institutioner og gerne tæt på en større by. Det gør det svært at finde den helt perfekte byggegrund, men heldigvis findes der stadig attraktive byggegrunde i Østjylland med ledige grunde.

Byggegrund i Østjylland: Borgdalsvænget

Borgdalsvænget ligger i Sejs ved Silkeborg. Det er et utroligt naturskønt område omgivet af skov og søer, som er meget karakteristisk for Silkeborgområdet. Der er kun 300 meter til daginstitution, skole og idrætsanlæg, lidt over 1 kilometer til indkøb og togstationen og 1,5 kilometer til motorvejen – alt i alt nogle meget attraktive grunde til salg i Østjylland.

Byggegrund i Østjylland: Gubsøtoften

Gubsøtoften ligger også i nærheden af Silkeborg, og her er man også tæt på natur, transport og indkøb. Centrum af Silkeborg er ikke mere end 15 minutter væk, og der er masser af mulighed for aktivitet i de omkringliggende skove og søer. Gubsøtoften har ligesom Borgdalsvænget også et godt udvalg af attraktive grunde til salg i Østjylland.

Det er byggefirmaet dinBOLI, der står bag projekteringen af disse grunde, som har naturskønne områder, fællesskab, diversitet og lækre detaljer som nogle af deres vigtigste prioriteringer. Kontakt dinBOLI, hvis du er interesseret i byggegrunde i Østjylland.