You are currently viewing Spar både tid og penge på dit nye gulv med gulvspartel

Spar både tid og penge på dit nye gulv med gulvspartel

Der er mange ting man skal forholde sig til, når man er i gang med at renovere sit hjem. Der skal både kigges på forskellige byggematerialer, lægges en plan for design og overholdes et overordnet budget. Og som så mange andre ting, er et godt fundament en vigtig del af arbejdet. Her menes naturligvis selve gulvet. For der er faktisk både tid og penge at spare på selve gulvlægningen. Hemmeligheden? En god omgang gulvspartel.

Hvad er gulvspartel?

Hvis du har planer om at lægge et helt lige og jævnt gulv, så er det her muligvis den helt rette løsning for dig. Du kan både bruge det som det færdige gulv, eller som et underlag. For denne type spartel bliver nemlig brugt til at sikre en god underbelægning, under det gulv du skal have lagt.

Så hvad enten du skal have et flot, ensfarvet gulv eller drømmer om et lækkert epoxy, eller trægulv så kan du med fordel overveje at bruge gulvspartel.

Find den rette type spartel til dit projekt

Når du endelig har besluttet dig for at bruge spartel til dit gulvprojekt, er det vigtigt du også finder den helt rigtige slags. Der er nemlig mange forskellige typer at vælge i mellem. Præcis hvilken slags der er den helt rigtige for dig afhænger af dit konkrete projekt og om du skal lægge et gulv ovenpå din spartel. Sørg derfor altid for at din spartel har den helt rigtige styrke og kan bære det den skal gennem tiden.

Hvis du er i tvivl om hvilken type spartel der er den bedst egnede for dig og dit projekt, så er det altid en god idé at søge råd og vejledning hos en fagperson. På den måde bliver du langt mere sikker på, at den spartel du kommer hjem med, også er den rigtige.

Derfor er spartel det perfekte underlag

Men hvorfor er spartel så godt at bruge? Er det ikke bare at bruge mere materiale og mere arbejdskraft, når der skal lægges gulv? Svaret er nej. For der er mange gode grunde til at bruge spartel når der skal lægges et nyt gulv.

Her er et par af de bedste fordele ved at spartle dit gulv:

  • Du kan spartle ovenpå det eksisterende gulv
  • Du kan både bruge det som underlag og som gulvbelægning i sig selv
  • Det er ofte temmelig slidstærk
  • Det er en god løsning for professionelle såvel som gør-det-selv typer