You are currently viewing Et af Danmarks største udvalg af drejebænke finder du her

Et af Danmarks største udvalg af drejebænke finder du her

At udføre håndværk og andre projekter selv kan være både sjovt og hyggeligt. Og med de rigtige midler går du også det bedste resultat ud af al dit hårde arbejde. Så nu er det tid til at investere i en drejebænk. Få dem i alle størrelser og til forskellige materialer. Så er du klar til at starte dit næste byggeprojekt.

Find drejebænke til både træ og metal i alle mulige størrelser og med forskellige funktioner. Ikke alene er de af høj kvalitet med kendte mærker som Holzmann, Seig og Optimum, så er priserne også banket i bund og er slet ikke til at stå for. Det er et af Danmarks største udvalg og din kommende drejebænk står allerede klar og venter på dig.

Derudover så kan alle maskinerne arbejde med nylon, aluminium og plast. Få også en hurtig og nem levering med og så bliver det jo næsten ikke bedre. Så kan du se frem til mange underholdende timer samt produkter af høj kvalitet. Dine nyeste projekter kan du snart vise frem med stolthed.

Den første drejebænk

Er du ny til denne verden og har du måske ikke så godt styr på hvad det er? Så frygt ikke, du skal nok få det lært. En drejebænk består af

  • Hovedspindel
  • Stålholder
  • Hovedslæde
  • Tværslæde
  • Forsætterslæde
  • Pinoldok
  • Tilspændingsspindel
  • Motor

Mulighederne for valg af drejebænke er mange. Det er derfor vigtigt at du finder den helt rigtige drejebænk, som passer til dig og dit formål. Find mere vejledning hos kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med at tage det rigtige valg. Brugervenligheden her kan også være afgørende og at starte med noget mindre avanceret, er ofte en god idé.

Materialer og modeller

Er du metaldrejer eller metaldrejer, så er det hos Global Tools du finder din næste drejebænk. Uanset om du gør det som erhverv eller om det bare er en hobby, så står din næste drejebænk klar til dig. Find også et stort udvalg af tilbehør til din kommende drejebænk. Der er alt fra drejejern i alle mulige størrelser til Pinoler til hele sæt. Vær opmærksom på om tilbehøret og drejebænken passer sammen og slå dig ellers løs blandt de mange muligheder. Som selvfølgelig også kommer til en fremragende pris. Alle maskinerne er selvfølgelig CE godkendte og holder godt, så den ikke skal skiftes ud med det samme. Det er en god investering i noget der kan holde længe