You are currently viewing Få hjælp til isolering af hulmur

Få hjælp til isolering af hulmur

Mange boliger har en hulmur. Hvis du lige er flyttet til en ny bolig, kan det være en fordel at tjekke – eller få tjekket – hvorvidt du har dette.

Hvis dette er tilfældet, kan det nemlig betale sig at få en isolering, idet du således kan spare en masse penge på din varmeregning. Hvis du ønsker at tage imod dette tilbud, bør du læse videre her.

Kan det lade sig gøre?

Isolering af hulmur kan altså være en god idé. Men hvordan ved du, om det er muligt, at din hulmur kan isoleres? Det er nemlig ikke sikkert, at du som husejer selv kan vurdere dette. Af den årsag kan det være en god idé at få en professionel medarbejder til at vurdere dette for dig.

Her vil medarbejderen tjekke, hvorvidt der er nok afstand mellem husets inder- og ydervæg, da det er essentielt, hvorvidt afstanden er lang nok, hvis man ønsker isolering. Desuden kræver det også et solidt murværk, før man kan foretage isoleringen.

En guide til husejeren

Det er, som allerede nævnt, ikke alle huse, der har en hulmur. Derfor kan du på hjemmesiden læse en guide, der – i meget grove træk – kan hjælpe dig med at vurdere, hvorvidt netop dit hus har en hulmur. Her er husene inddelt i tre kategorier, som er baseret på, hvornår de er opført.

Endvidere kan du både se byggeperioderne for landhuse og parcelhuse. Det er naturligvis ikke sikkert, at netop dit hus passer ind her. Dog kan det være en god guide, hvis du er i tvivl. Ellers er det altid muligt at få en medarbejder ud, som kan tjekke det for dig i stedet.

Hvorfor foretage en isolering?

Men hvorfor bør du foretage en isolering af din hulmur? Varmeafgiften kan du blandt andet spare på, hvilket de fleste ikke siger nej til. Når der er foretaget en isolering, vil du altså få bedre varme i dit hus. Endvidere kan det være en god idé, hvis du senere hen ønsker at sælge huset.

Så er der allerede foretaget en isolering af hulmuren, så de mulige købere ikke behøver at gøre dette, hvilket muligvis kan hæve prisen på huset. Der er en lang række andre fordele, som kan være en god idé at læse om. Dette kan du eventuelt gøre online, hvor du kan læse mere om fordele og ulemper ved isoleringen. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du naturligvis kontakte firmaet.