You are currently viewing Går du og overvejer at opgradere badeværelset?

Går du og overvejer at opgradere badeværelset?

Vi kender det alle sammen – man er lige kommet hjem efter en lang arbejdsdag, ungerne er hentet, affodret og lagt i seng, og man er selv helt brugt op. Alt man har behov for er et langt, varmt bad, en god film og bare totalt afslapning. Ofte er man alt for træt til overhovedet at orke et bad, så man ender på sofaen med en halvdårlig film, som man alligevel ender med at falde i søvn til. Men skal det virkelig være sådan? Kan man gøre noget, for at forsøde en ellers proppet og pakket, travl hverdag?

Ingen dårlige undskyldninger

Et badekar kunne være løsningen for dig. Når vi tager på hotel, bliver mange ofte ovenud lykkelig, hvis der er badekar på værelset, fordi det giver den ultimative wellness-følelse, som vi så ofte higer efter. Men hvorfor egentlig nøjes med denne følelse ved enkelte lejligheder? Hvorfor ikke tage den med hjem til dig selv? Du har sikkert et hav af dårlige undskyldninger; ”mit badeværelse er for småt”, ”det er for dyrt”, eller ”jeg har ikke rigtigt brug for det”.

Hvis du er af den overbevisning, at dit badeværelse er alt for småt eller at det er for dyrt, at anskaffe, så er der råd for det. Nu til dags findes der et hav af muligheder, når det kommer til valg af badekar – både størrelses- og prismæssigt. Du kan altså finde et badekar, som passer til lige netop dig og dine behov uden at du skal give spidsen af en jetjæger for det.

Det kan også være hele badeværelset skal renoveres, og i så fald er det oplagt at tænke et badekar ind i plantegningen.

Hvad venter du på?

Foruden diversiteten i størrelse og pris, så finder du også en lang række af muligheder, når det kommer til farve, materiale og form. Du kan altså tilpasse badekarret til dit hjem, og sætte dit eget præg på det – du kan sågar vælge om du foretrækker et fritstående kar eller om du er mere til et indbygget et af slagsen.

Der burde altså ikke være noget, der holder dig tilbage fra at investere lidt i dig selv og den her wellness-følelse, som et badekar kunne give. Forestil dig førstnævnte scenarie, men nu med afslutning i dit helt eget badekar – hvor du kan sidde og komme helt ned i gear og nyde roen, inden dagen i morgen atter starter på ny. Det er de færreste, der vil kunne modstå denne fristelse.