You are currently viewing Midlertidige moduler eller boliger til mange formål

Midlertidige moduler eller boliger til mange formål

Står I i en situation, hvor I for en periode har brug for at udvide matriklen? Måske I er vokset ud af de lokaler, I hører til i. Det kan man komme ud fra i alle brancher – uanset om det er jeres ansatte kontorfolk, der faktisk ikke længere har kontorer nok, eller om I er en daginstitution, hvor I har brug for ekstra stuer eller klasseværelser på en skole.

Uanset hvad jeres situation er, er det vigtigt, at I finder en løsning. Hos Expandia kan I finde et stort udvalg af forskellige moduler, I kan anvende. Det gælder, uanset om det er til daginstitutionen eller virksomheden, der mangler kontorer. Det er jeres mulighed for at finde en midlertidig løsning, der kan fungere, til I har noget mere permanent på plads, eller som måske bliver stillet op, mens I får bygget andre lokaler.

Det betyder meget, at jeres midlertidige lokaler også lever op til de behov, I har. Det betyder altså, at I skal kunne udføre de præcist samme opgaver her, som I er vant til at kunne i jeres faste lokaler. Derfor er det nødvendigt, at modulerne føles akkurat som et almindeligt lokale.

Entreprenørboliger på byggepladsen

Hvis I er i byggebranchen, ved I også, at der kan opstå behov for at få opført entreprenørboliger, der fungerer som midlertidig bolig for dem, der er tilknyttet byggepladsen. Det er relevant for jer, der har gang i større projekter, hvor der er mange, der er i området og tilknyttet byggepladsen udelukkende for det ene projekt.

Her er der tale om folk, der typisk har egen bolig langt væk, og så betyder det rigtig meget for fleksibiliteten, at det er muligt at være indlogeret på selve byggepladsen. Det er til gengæld også vigtigt, at entreprenørboligerne kan akkurat det samme, som en almindelig lejlighed kan tilbyde.

Derfor er alle boligerne da også udstyret med både internet og rindende vand, og der er både fuldt funktionelt køkken samt badeværelse i de moduler, der kan stilles op og fungere som entreprenørboliger. Det gør det mere attraktivt for jeres medarbejdere at søge om at blive en del af netop jeres byggehold på projektet – og så føles det som et rigtigt hjem, når der er tale om en bolig med adskilte soveværelser og mulighed for privatliv. Det er der mange, der sætter pris på at kunne have efter arbejdsdage, hvor man går op og ned ad hinanden i mange timer i træk.