Montering af flatpack møbler kan være som at prøve at løse et kompliceret puslespil

Montering af flatpack møbler kan være som at prøve at løse et kompliceret puslespil

Det er ofte nervepirrende at sammensætte delene af dine nye ILVA eller IKEA-møbler ved hjælp af det medfølgende værktøj og instruktioner.

Et forkert træk i samlingen kan ødelægge din nyindkøbte vare; i sidste ende koste dig flere penge, end det ville have kostet at købe et samlet møbel.

Her er nogle få tip, der kan hjælpe dig med at bygge møbler nemt, spare tid og stress.

1. Forbered dit arbejdsområde

Saml møblerne i det samme rum, som du planlægger at det skal stå i. At flytte efter monteringen kan ikke blot beskadige dit hjem og dine nye møbler, men kan også være tungt og forårsage krops skader.

Skab tilstrækkelig med plads ved at rydde skrøbelige sager rundt om arbejdsområdet af vejen; du ønsker ikke smadre dine andre ting, mens du prøver at opbygge en nye.

2. Pak kasserne ud

Åbn pakken, og sørg for, at alle delene er leveret uden skader. Vær forsigtig, når du bruger skarpe genstande til at åbne papkasserne.

Det er muligt at ridse laminatet af eller beskadige møblerne under udpakning.

For at skabe en flad overflade, og for at sikre varens stabilitet på gulvet skal du folde emballagen helt ud bruge det som underlag. Dette kan også hjælpe med at beskytte dit gulv mod mulige skader under møbelmonteringen.

3. Organiser

Efter udpakningen skal du identificere delene, gruppere lignende ting sammen og lægge dem ordentligt og organiseret.

Flatpacks leveres med mange små dele: møtrikker, bolte, skruer, søm, drejeknapper, skiver, knaster, kambolte, hætter og meget mere.

Separer dem i plastikbeholdere eller -kopper for at undgå at rude igennem en bunke, hver gang du skal finde en lille dims.

Dette kan også hjælpe med at forhindre, at de små stykker ruller væk og forsvinder, når du roder rundt på gulvet.

4. Find de rigtige værktøjer

De fleste møbler, der er klar til montering, leveres med de grundlæggende værktøjer, der er nødvendige til montering.

Men hvis dine møbler er mere komplekse, skal du muligvis finde de nødvendige værktøjer, inden du starter projektet.

De fleste grundlæggende møbelkonstruktioner kræver en hammer, en justerbar skruenøgle, en gummihammer, unbrakonøgler, et sæt flade skruetrækkere og skruetrækkere, målebånd, sandpapir og et vaterpas.

Elværktøj som elektriske skruetrækkere og bor med udskiftelige bits kan gøre dit arbejde lettere, når du bygger komplicerede møbler.

5. Gør det ikke alene

De fleste møbelmonteringsprojekter kræver mindst to sæt hænder, især hvis det er tunge møbler, eller hvis installationen kræver udjævning på en væg. Bed venner eller familiemedlemmer om hjælp, eller få hjælp fra en professionel.

6. Få hjælp fra en professionel

Hvis du ikke ønsker at spilde din tid og energi på at sammensætte et møbel, så kan du overveje at ansætte en professionelle møbelsamler med Pinploy.

De er mere erfarne og kan håndtere samlingen korrekt og let for dig og det er slet ikke dyrt!