You are currently viewing Sådan sætter du dit endelige præg på annekset

Sådan sætter du dit endelige præg på annekset

Har du valgt at få bygget dit helt eget anneks? Det er ofte en beslutning, som folk kan gå og overveje længe. I mellemtiden kan det næsten ikke undgås, at man så også har gjort sig en masse overvejelser om, hvad denne tilbygning skal benyttes til. Men når så tiden kommer, og annekset er ved at være færdigt, kan det nogle gange virke besværligt at overskue, hvordan man skal føre projektet helt til døren. For hvordan sætter du dit endelige præg på dit anneks? Det kan du måske blive lidt klogere på ved at læse med her.

Anskaf de møbler, du behøver

I og med der kan være mange formål med at bygge et anneks, kan der også være forskellige behov, når det kommer til møbler. Derfor er det op til dig at afgøre, hvad du skal have. Men nu vil være et godt tidspunkt at gøre det på.

Hvis du for eksempel ønsker at bruge det som en udestue, så skal du måske have fat i nogle lænestole eller sofaborde. Du kan med fordel gøre noget særligt ud af netop disse møbler, da de skal danne rammen for den hygge, du fremover skal skabe herinde.

Skal det derimod benyttes som gæstetilbygning, så skal du måske i stedet have fat i nogle senge og lignende. Så kan dine gæster føle sig ordentligt hjemme.

Få styr på de praktiske småting

Udover møbler kan du også være nødt til at anskaffe dig andre, mere praktiske småting. For de skal også være med til at skabe den helt rigtige stemning derinde.

Det kan for eksempel være vigtigt at finde nogle gode gardiner. Afhængigt af hvordan du vil bruge annekset, kan du overveje enten mørklægningsgardiner eller lysdæmpende gardiner.

Derudover vil der også være behov for belysning. Overvej blandt andet, om du har brug for:

  • Loftslamper
  • Sengelamper
  • Udendørslamper
  • Eller væghængte lamper

Småting som disse kan faktisk få stor betydning for, hvordan dit anneks vil tage sig ud, når det endelig taget i brug.

Sæt nogle mål for at afslutte projektet

Der er sikkert flere små og store ting, der fortsat skal gøres. For at komme godt i mål kan det være en hjælp at sætte nogle delmål i denne afsluttende fase. Nogle gange kan det være nemt at springe over de sidste små ting, så som gulvlister og maling. Ved at sætte delmål, kan du dog hurtigere komme på den anden side.