You are currently viewing 6 ting du med fordel kan gøre, hvis din bolig skal sælges

6 ting du med fordel kan gøre, hvis din bolig skal sælges

Når man står i den situation, at ens bolig skal sælges, har man som regel mere end rigeligt at tænke på, men der findes nogle ting, man kan gøre, som kan bidrage til, at man får boligen solgt hurtigere.

Ryd op

Det er lettest at sælge et hjem, som ser pænt ud. Derfor er det vigtigt, at billederne i salgsopstillingen viser et ryddeligt hjem, som ser overskueligt ud. Så det første man skal sørge for er at få ryddet op.

Sælg

Har man ting, man ikke længere bruger, vil dette være en god lejlighed til at sælge disse.

Doner

Vil man af med tingene i en fart, kan man også donere tingene.

Smid ud

Har man ting, som er gået i stykker, og som man aldrig fik repareret, selvom man har gemt dem, skal man nok kraftigt overveje bare at smide disse ud. Dette gælder desuden de ting, man ønsker at skille sig af med her og nu.

Når man har været hele boligen igennem, vil man sandsynligvis have skilt sig af med flere sække, og det er ikke kun en fordel den dag, man skal flytte. Der er ikke noget mere stressende end at have bolig til salg.

Man ved, at mægler nogle gange ringer med kort varsel, fordi der er nogle potentielle købere, som ønsker en fremvisning hellere i går end i dag. Og så skal det gå stærkt med at få hjemmet til at se præsentabelt ud.

Her er det en kæmpe hjælp, at man ikke har nær så mange ting som før. Den smule rod, der måtte være, kan man lynhurtigt få styr på, så man har mulighed for at fremvise sin bolig fra dens pæneste side.

Mal væggene hvide

Har man overskud til det, når man har klaret de 4 ovenstående punkter, kan man male væggene hvide. For en køber kan farverige vægge nemt tage fokus, og det kan være vanskeligt for nogle købere at se sig selv i dette hjem. Dette gælder ligeledes et hjem, som er stopfyldt med ting. Ved at sørge for at hjemmet har luft mellem møblerne bliver det lettere for køberne at vurdere, hvordan deres egne møbler vil kunne placeres i eksempelvis stuen.

Gør rent

Forud for hver fremvisning skal der gøres rent og luftes ud. Ens hjem må gerne dufte, som om der lige er gjort rent, og det skal være således, at køberne tænker, at her kan man flytte direkte ind uden at skulle gøre rent først.