You are currently viewing Byg din drømmebolig: hvad koster det at bygge et nyt hus?

Byg din drømmebolig: hvad koster det at bygge et nyt hus?

Der kan være mange gode grunde til, at du ønsker at bygge din egen bolig helt fra bunden. Måske har du svært ved at finde en bolig, som passer helt perfekt til dig og din familie på det eksisterende boligmarked, måske vil du gerne have en splinterny bolig, som ikke fejler noget, eller måske har du en tredje grund til at ville bygge din egen bolig.

At bygge egen bolig er en attraktiv mulighed for alle, der mangler et hjem, men mange afholder fra at bygge nyt, fordi de tror, det koster en bondegård at opføre eget hus. Dertil er mange utrygge ved den usikkerhed, der er forbundet med at bygge nyt, hvor budgetter kan skride, og hvor der er et væld af forskellige ting at sætte sig ind i.

Men det behøver faktisk hverken være dyrt eller besværligt at bygge et nyt hus. Du kan nemlig vælge at opføre et typehus, som er en billig hustype, der opføres fra start til slut af et professionelt firma, som giver dig en samlet løsning. Men hvad koster det at bygge et hus? Læs mere herunder.

Typehus er det billigste nybyggeri

Når du vælger af få et typehusfirma til at opføre din nye bolig, får du landets billigste nybyggeri. Et typehusfirma kan opføre din nye bolig på kort tid ud fra en skabelon, hvilket er grunden til, at priserne kan holdes helt i bund.

Derfor starter priserne for et typehus fra 12.000 kr. pr. kvadratmeter, hvilket giver en pris på 1,2 million for et hus på 100 kvadratmeter. Det er bestemt ikke dyrt, hvis du sammenligner med gængse kvadratmeterpriser rundt omkring i landet.

Der findes dog ikke nogen fast pris på et typehus, da der er mange forskellige faktorer, som afgør, hvad du i sidste ende kommer til at betale. For selvom der er tale om et typehus, så har du rig mulighed for at tilpasse huset til dine behov.

Du kan naturligvis vælge den størrelse og det antal værelser, der passer til dig, og du kan vælge noget indmad og en indretning, der lever op til dine krav, når det kommer til materialer, design og funktionalitet.

Du kan også justere på den endelige pris ved at vælge en specifik tagkonstruktion, da nogle tagkonstruktioner er billigere end andre. Derfor giver et typehus dig mulighed for at designe en løsning, der passer til netop dit budget.