You are currently viewing De bedste vinylgulve på markedet

De bedste vinylgulve på markedet

Et vinylgulv er et praktisk og plejelet gulv, der passer perfekt ind i en travl hverdag. Samtidig hører gulvtypen til i den mere prisvenlige ende af skalaen, så du kan sagtens få et billigt vinylgulv uden at gå på kompromis med kvaliteten.  

Vinylgulve har efterhånden en lang historie bag sig og var i starten utroligt populær grundet gulvtypens mange praktiske egenskaber. Senere blev gulvtypen mindre populær, da mange ikke ønskede et gulv med et plastisk udseende.

I dag har vinylgulve dog et langt mere naturligt udseende, hvilket har givet vinylgulvet en renæssance. Udover at vinylgulve har et langt mere naturligt udtryk skyldes den stigende popularitet i høj grad også videreudviklingen af den klassiske rullevinyl til den moderne klikvinyl, hvor vinylen som navnet antyder, har et integreret kliksystem, der gør det lettere at lægge gulvet. Klikvinyler er i enten stav, planke- eller fliseformat. Hvilket medvirker til at give gulvet et mere naturtro udseende.

Klikvinylerne har generelt et udseende, der er inspireret af enten trægulve eller klinker, mens rullevinyler derudover også findes i utallige ensfarvede og mønstrede designs.

Hvilket look kan du finde?

Der findes i dag talrige typer af vinylgulve, så du kan med lethed finde et, der passer til din bolig og din smag. Du kan eksempelvis både finde gulve med mønstre, gulve med et klinkelook, de klassiske skaktern, eller måske et gulv der ligner træ eller som et helt ensfarvet.

Det kan derfor også sagtens bruges i flere forskellige rum uden problemer.

Hvilke brands findes der?

Der findes en lang række brands, der sælger vinylgulve, men herunder finder du to gode bud præsenteret.

Novego

Novego er et af de førende brands, når det gælder klikvinyler og findes i mange forskellige smukke designs.

Vinylerne er slidstærke, nemme at vedligeholde og så er de 100 % vandfast og 100 % phthalatfri, hvilket er godt for dit indeklima.

Novego gulvene findes med både træ- og klinkelook og er særdeles naturtro i deres udtryk. Du kan også få Novego gulve i stavformat, der kan lægges i det klassiske sildebensmønster.

Du kan også få Novego klikvinyler med et integreret korklag, der gør gulvene lyddæmpende og isolerende.

Wicanders

Wicanders er korkgulve med en vinyloverflade og minder på den måde utroligt meget om en klikvinyl med integreret korklag. Ønsker du dig et vinylgulv, der er lyddæmpende og kan anvendes som akustikgulv, er et Wicanders gulv derfor et godt bud på dit nye gulv.